Mediatraining van Leo de Later

Ik geef al meer dan 20 jaar mediatraining en doe dat met de kennis die ik heb vergaard in mijn carrière als tv-journalist (RTL Nieuws & SBS Nieuws) en communicatieadviseur. Ik doe dat samen met doorgewinterde cameramensen en tv-verslaggevers. U krijgt dus altijd training van tv-journalisten, in mijn opinie de juiste vakmensen om mediatraining van te krijgen. Zij hebben immers zelf geïnterviewd – vaak op het scherpst van de snede – en weten hoe het spel wordt gespeeld.

De training die u van ons krijgt is vooral praktisch ingericht. Geen ellenlange theorie, maar simpelweg intensief trainen en vaardigheden leren. In een paar uur tijd weet u wat er nodig is om een succesvol mediaoptreden te hebben en weet u hoe media werken. Niet voor niets geven we één van de meest gewaardeerde mediatrainingen in de markt. Dat moet u trouwens vooral niet van mij aannemen. U kunt beter even kijken bij de testimonials.

Als u eens vrijblijvend wilt weten hoe zo’n mediatraining nou in elkaar zit en of het iets is voor u of uw organisatie, bel me gerust. Of klik hier en stuur me een bericht. U krijgt persoonlijk antwoord.

Met vriendelijke groet,
Leo de Later

Leo de Later acties als presentator bij RTL Nieuws, SBS Nieuws en KRO.

Leo de Later studeerde politicologie en bestuurskunde aan de VU in Amsterdam. Hij werkte meer dan 25 jaar in de nieuwsjournalistiek. Eerst voor radio (Veronica, NOS en Wereldomroep), daarna voor tv. Hij werd bekend als verslaggever en anchorman van RTL Nieuws, waarvoor hij ook verslag deed van belangrijke nieuwsgebeurtenissen in binnen- en buitenland. Aansluitend was hij presentator en adjunct-hoofdredacteur bij SBS Nieuws. Zijn media-ervaring komt goed van pas in de advisering over mediaoptreden. Leo verzorgt inmiddels meer dan 20 jaar mediatrainingen en is daarnaast vanuit zijn mediabedrijf CorpTV actief als producent van corporate video voor interne en externe communicatie.