“Leo leert je in een beperkt tijdsbestek
de fijne kneepjes van het vak.”

Paul Pols – Fox-IT

Mediacoaching

Bij mediaocoaching krijgt u privétraining. Dit is de meest efficiënte vorm van mediatraining. U krijgt dan 1-op-1 aandacht van de trainer en er is ruim voldoende tijd om zelf te oefenen en te werken aan uw persoonlijke valkuilen. U kunt in een paar uur tijd al resultaat boeken. In deze training kunt u ook werken aan het verbeteren van uw presentatievaardigheden.

Presentatievaardigheden

Je leert onder meer hoe je van je presentatie een inspirerend betoog kunt maken, hoe je met een sterke opening meteen contact maakt met je publiek en waar je op moet letten als het gaat om lichaamshouding en stemgebruik. Ook kijken we naar de effectiviteit van uw PowerPoint of Keynote presentatie. Zo werkt u in deze presentatietraining aan het vergroten van uw zelfvertrouwen voor presentaties.

Mediatraining en presentatie in één dag

We geven ook workshops van een dag waarin mediatraining en presentatietraining worden gecombineerd. Hiervoor werken we samen met de presentatietrainers vanSpeak to Inspire.U leert dan in één dag (of twee aparte dagdelen)interviews glansrijk te doorstaan én uzelf krachtig en sympathiek te presenteren.

Abonnement mediacoaching

Mediacoaching is ook een goede optie als u regelmatig te maken heeft met mediaoptreden en behoefte heeft aan structurele ondersteuning. We evalueren in een sessie bijvoorbeeld eerder mediaoptreden, checken of uw verhaal mediageniek is en werken aan de formulering van kernachtige mediaboodschappen. Zo bent u weer klaar voor een volgend interview. Ook kunnen we u helpen bij het ontwikkelen van uw mediastrategie of uw mediaboodschap. Voor mediacoaching kan een abonnement worden afgesloten.

Webinar training

Moet u regelmatig een presentatie verzorgen in een webcast of webinar, dan hebben we nu een training op maat. In onze studio kunt u intensief oefenen in het verzorgen van een succesvol webinar. We checken uw presentatievaardigheden op camera maar ook de inhoud van uw verhaal. Hoe is de structuur en tempo van de presentatie, is de inhoud afgestemd op het publiek, is er visuele ondersteuning nodig, hoe staat het met het stemgebruik en het contact met de camera? Zaken die allemaal aan bod komen tijdens onze webinar training. Uiteraard kan de training ook worden gegeven in uw eigen webinar studio.

Webcastuitzending

Met onze partner CorpTV kunnen we uw webcastuitzending van begin tot eind verzorgen. De productie wordt dan door ons gedaan, zodat u zich kunt concentreren op de inhoud en de presentatie.

Autocue training

Als u wilt gaan werken met een teleprompter of autocue – waarbij de tekst voor u op de camera verschijnt dan is het aan te raden om dat eerst te trainen. Een tekst voorlezen lijkt makkelijk, maar is in de praktijk toch een vaardigheid die training en ervaring vereist. Je wilt niet dat de kijker het idee krijgt dat er iets wordt opgelezen. Wij helpen u met tips en tricks zodat uw autocue presentatie er professioneel uitziet.

Een teleprompter op een camera met de tekst voor de presentator in beeld.